Laptop

Laptop

Find en billig laptop - i perfekt stand

 

 

Brugt bærbar computer: et smart valg for klimaet.

Ved at købe en brugt laptop hos os i Returhuset gør du noget godt for både pengepungen og klimaet. I vores sortiment har vi mærker som Mac, HP, Lenovo og Dell. Det betyder, at uanset om du leder efter en billig bærbar til hjemmebrug eller en bærbar til at tage din spilleoplevelse til næste niveau, kan du hos os være sikker på, at du finder en bærbar, der passer til dine behov.

 

Når du køber en brugt bærbar, kan du være sikker på, at den fungerer præcis, som den skal. Alle vores bærbare computere er omhyggeligt testet og istandsat af vores teknikere for at sikre, at du får en god, men billig bærbar.

 

Hvor meget falder det økologiske fodaftryk, når du køber en brugt laptop?

Når du køber en brugt laptop hos os i Returhuset, sparer du for, at der skabes 1200 kg affald ved ikke at skulle fremstille en ny laptop. Så du gør en tjeneste for miljøet, mens du får en billig bærbar computer. Som vi ved i dag, er IT-branchen en stor miljøsynder, når det kommer til at forbruge naturressourcer og øge det økologiske fodaftryk som følge af overforbrug. Det forhindrer vi, når vi tilbyder dig som kunde en bærbar computer med høj ydeevne og kvalitet men til en meget lavere pris. På den måde lykkes det os at forlænge en brugt bærbars levetid og reducere miljøbelastningen.

 

Hvordan fungerer vores bærbare opgradering af strømstyrke?

Vi har opdelt vores produkter i generelle vurderinger fra "Ny" til "C" afhængigt af computerens tilstand. Alle vores bærbare computere fungerer præcis, som de skal. Størstedelen af ​​de produkter, der ender hos os, er almindelige e-handels returvarer, altså fra nogen, der har fortrudt deres køb hos en af ​​vores samarbejdspartnere og er dermed computerne helt nye! Emballagen kan være åbnet, og nogle af dem har beskadiget emballage. Det er grunden til, at du kan finde så billig en bærbar computer hos os. Mere information om produktet kan findes i produktbeskrivelsen under produktspecifikationerne.

 

Hvilken brugt laptop er bedst for mig?

Når det kommer til at lykkes med at finde ud af, hvilken brugt laptop der passer til dine behov, skal du først forstå, hvor høj ydeevne du har brug for, og hvad du skal bruge din bærbare computer til. Vil du kun have en simpel bærbar i hverdagen, er en høj ydeevne ikke helt så vigtig i forhold til, om du vil downloade store filer eller bruge krævende programmer og applikationer.Så skal du også vide, hvilken prisklasse du vil investere i. For at køb en rigtig god billig laptop, du skal ikke gå for meget på kompromis med hverken ydeevne eller pris.

 

Altid 12 måneders garanti på computere!

 

Tilbehør til din bærbare computer

Når du har fundet en bærbar computer, så glem ikke at supplere den med nyt tilbehør. Hos Returhuset har vi et bredt udvalg af produkter, du kan vælge imellem. Inkluderer hovedtelefoner, computermus og tastatur.

  Vi kan ikke finde produkter, der matcher din søgning.

  SKICKGRADERING

  NY
  PRODUKT

  Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

  Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

  NYSKICK

  Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

  Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

  MYCKET

  BRA SKICK

  Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

  Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


  BRA SKICK

  Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

  Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


  OKEJ SKICK

  Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

  Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

  Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


  DÅLIGT SKICK

  Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

  Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


  SALVAGE

  För reservdelar och/eller återvinning.