Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Billige mobiltelefoner - Køb brugte mobiltelefoner i ny stand

Vi på Returhuset er eksperter i at istandsatte brugte mobiltelefoner. Her finder du billige mobiler fra kendte mærker som iPhone, Samsung og Huawei. Telefonerne er nøje testet og kvalitetssikret af vores teknikere for at sikre, at batterikapacitet og funktionalitet er i top. Mobiltelefonerne er fabriksindstillet og istandsat efter behov. Høretelefoner medfølger ikke. Opladerkabel medfølger, dog ikke original. Vi tilbyder altid 24 måneders garanti på vores mobiltelefoner.

 

Brugte mobiltelefoner - Bæredygtigt og klimavenligt. Et smart valg for miljøet!

Hos Returhuset bruger vi et mærke, som vi har valgt at kalde "We Reuse". Mærket kan findes på alle genbrugsprodukter på hjemmesiden. We Reuse-mærket er udviklet for at skelne genbrugsprodukter fra ikke-genbrugte produkter. Det gør det nemt for dig som forbruger at vide, om du rent faktisk gør en forskel på klimaaftrykket. Når du køber en brugt eller istandsat mobiltelefon, bidrager du til, at der bliver produceret færre nye mobiltelefoner. Det betyder, at der udvindes en mindre mængde nye materialer, der produceres mindre energi og der køres færre transporter. Dette bidrager igen til en lavere klimapåvirkning, da der udledes mindre kuldioxid til atmosfæren. Essensen af ​​dette er, at det både er smart for klimaet og pengepungen at købe en mobiltelefon fra Returhuset! Sammen gør vi noget godt for miljøet samtidig med at du kan finde billige mobiltelefoner.


Hvor meget mindere bliver klimaaftrykket ved køb af brugte mobiler?

I dag vælger mange at købe en helt ny mobiltelefon, selvom deres nuværende fungerer perfekt. Ved at tilbyde brugte mobiltelefoner forhindrer vi indirekte køb af en nyfremstillet mobiltelefon. Det betyder igen, at mobilen ikke skal nyproduceres, og vores forretning genererer i stedet en affaldsbesparelse og kuldioxidminimering. Når vi genbruger en mobiltelefon, sparer vi 55 kg kuldioxidudledning og 69 kg affald pr. enhed. Kuldioxidbesparelserne for en genbrugsmobil svarer til 24 kilometers kørsel.

 

Køb en brugt mobiltelefon.

I stedet for at købe en nyproduceret telefon, kan du købe billige mobiler hos os i Returhuset, mange af dem i perfekt stand og nogle med op til 70% rabat. Alle mobiler bliver tjekket og testet af vores teknikere. Om nødvendigt udføres også en restauration. Høretelefoner medfølger ikke. Opladerkabel medfølger, dog ikke orginal. Alle mobiler har 24 måneders garanti. Læs venligst mere om vores vilkår under Produktgaranti og Generelle garantibetingelser.

 

Hvordan vi vurderer istandsatte og brugte mobiler?

Vi har opdelt vores produkter i generelle vurderinger fra "Ny" til "C" afhængigt af telefonens stand. Alle vores mobiler har fuld funktion, er nulstillet og har ingen ridser foran eller bagpå. Nogle gange gør vi undtagelser, men så er det altid tydeligt i beskrivelsen.

 

Tilbehør til din brugte mobil?

Når du har købt din mobil, så glem ikke at supplere den med tilbehør. Uanset hvilken model du har valgt, har vi i Returhuset et bredt udvalg af produkter du kan vælge imellem. Hos os kan du finde høretelefoner, skærmbeskyttelse, mobil covers, opladere og meget mere!

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.