Huawei

Huawei

Køb dig en billig Huawei i ny stand

På Returhuset finder du istandsatte mobiler i ny stand til rigtig gode priser. Du får desuden 12 måneders garanti. Vi er din foretrukne mobilproducents digitale skattekiste . På denne side kan du finde en brugt Huawei, der med lidt kærlighed fra vores teknikere kan fungere lige så godt som en ny mobil. Du vælger hvilken pris og i hvilken stand, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

 

Derfor skal du købe en brugt Huawei

 

Sammen med os bidrager du til et mere bæredygtigt og cirkulært forbrug. For hver Huawei -mobil vi sælger, bekæmper vi den gammeldags smid væk tankegang der er blevet mere og mere almendelig i dagens samfund. De mobiler, vi modtager, er fremdeles fra forsikringssager, men også returer eller fra klagesager. I stedet for at mobilerne bliver smidt væk, tager vores teknikere sig af dem, og du får dermed en renoveret mobil, der er klassificeret fra A til C.

 

Hvor kommer Huawei fra?

 

Huawei er en kinesisk mobiltelefonproducent kendt for sine mobiltelefoner af høj kvalitet, som af mange er blevet set som et stærkt alternativ til iPhone og Samsung. Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Ren Zhengfei og producerede oprindeligt telefoncentraler. I dag har Huawei over 194.000 medarbejdere verden over og er bedst kendt for sine mobiltelefoner. I de senere år har Huawei været en stærk konkurrent til Apple og Samsung. Så stærk, at de i juli 2020 overgik både Samsung og Apple i antallet af solgte mobiltelefoner i verden.

 

Huawei P20

 

Huawei P20, der startede med at sælges i 2018, findes som Pro og i en almindelig version. Denne model er meget berømt for sit avancerede og højtydende kamera. Huawei P20 bruger AI til at foretage avancerede justeringer af de billeder, det tager. Mobilkameraet består af et vidvinkelkamera med 40 mp og et 8 mp kamera med optisk zoom. P20 -modellen er meget værdsat for sit stilfulde design med blandt andet en bagside af glas og en fingeraftrykslæser på forsiden. Telefonen har en hukommelse på 128 GB og en batterikapacitet på 3400 mAh (P20) og 4000 mAh (P20 Pro).

 

Huawei P30

 

Huawei P30 der startede med at sælges i 2019 og er ligesom P20 kendt for sit kamera i høj kvalitet. Designmæssigt er en af de store forskelle fra P20, at P30 har en "buet" skærm, og at skærmen er lidt længere i højden. De buede kanter hjælper med at få telefonen til at føles slankere og lettere at holde i. Denne model har også en glasryg, der fås i flere forskellige farver. I modsætning til den tidligere model valgte Huawei at have hovedtelefonstik på P30 (ikke Pro). Huawei P30 har 256 GB lagerplads, mens Pro’en har 512 GB og Lite har 128 GB. Batterikapaciteten er 3650 mAh (P30), 4200 mAh (Pro) og 3340 mAh (Lite).

Vi kan ikke finde produkter, der matcher din søgning.

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.