Samsung

Samsung

Find brugte Samsung Galaxy i ny stand - køb bæredygtigt

 

Hos Returhuset  finder du helt nye og brugte Samsung Galaxy mobiler til gode priser. Alle telefoner er testede og renoverede af vores egne tekniker. Høretelefoner er ikke inkluderet. Opladningskabel medfølger, dog ikke original. Vi tilbyder 24 månaders garanti!

 

Køb en brugt Samsung Galaxy hos os på Returhuset

Samsung Galaxy serien er kendt for den store skærmen som udnytter hele mobilens størrelse. De sælges til en god pris og er brugervenlig. Den kommer med alle funktioner som der kan være behov for. Samsung Galaxy er en modern og elegant design og med sit kamera bliver den optimal for dig der vil bruge den både til arbejde og privat.

 

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 har en 6,3” skærm og har ingen hjemmeknap, uden den har istedet en dynamic AMOLED-skærm der giver en skarp opløsning. Den har også en Quad-HD opløsning integreret for at leverere den bedste oplevelse. Mobilen har en trippelkamera med 16 megapixler. Med hjælp af bredvinkelkameraet lykkes den at fange op til 123 grader, lige præcis som det egne øjet kan. Den nye funktion Audio Zoom gør det også muligt for mobilens 3 mikrofoner at lykkes zoome ind lydet mens vi filmer for at lykkes få det bedste indspillingsresultatet.

 

Samsung Galaxy S er samsungs mest solgte serie af mobiltelefoner. Fra denne serie har vi valgt ud Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S20.

 

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 kommer med Infinity skærm, fingertrykaflæser på skærmen og andre tekniske innovationer for kamera og ydelser. Den har meget bedre batteritid end de ældre modellerne. Med hjælp fra en ny funktion for S10 kan du også dele din batterikapacitet med venner der har behov for det. Samsung Galaxy S10 er en komplet mobiltelefon der passer for alles behov.


Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 kommer med en dækkende Infinity Dynamic AMOLED Quad HD+ 6,9” skærm med en utrolig skarphed og farvegengivelse. Fem 108 Mpx kamera med variabel blænde som giver dig muligheden til at tage skarpe billeder i mørker og når det er som mest lys om dagen. Den kommer med en nyskabende kamerateknik med 5 kameraer som lader dig fange de mest værdifulde øjeblik. Nu også med støtte for 5G.

 

Hvordan fungerer vores gradering af en Samsung?

Vi har delt vores produkter op i generelle standsbeskrivelser fra ”NY” til ”C”, afhængig af telefons stand. Alle vores Samsungs er funktionsdygtige. Majoriteten af produkterne som kommer til os er almendelig E-handelsreturer, dvs. fra nogen der har fortrudt sit køb hos en af vores partners og derfor er helt nye. Emballagen kan være blevet åbnet og nogle af dem har skadet emballage. Denne information vil du finde i produktbeskrivelsen, under produktens specifikationer.

 

Hvilke er vores tekniker?

Returhusets IT-værksted kaldes for bæredygtig IT.

Her arbejder ca. 20 personer med at reparere alt muligt der kommer ind til os som returer, reklamationer og forsikringssager. I vores IT-værksted håndterer vi næsten 100 Samsung mobiler daglig for at sikkerstille at den mobil du søger skal findes i lager. Dette gør at vi idag er eksperter på lige præcis Samsung, og du kan føle dig tryg med at købe din Smartphone hos os.

 

Vi kan ikke finde produkter, der matcher din søgning.

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.