iPhone

iPhone

Her kan du købe iPhone - find en billig iPhone i ny stand

 

Hos Returhuset finder du nye, brugte og billige Apple iPhone til rigtig gode priser. Find en billig iPhone og være god ved miljøet.

Du kan finde renoverede telefoner med op til 70% under orginal pris, alt afhængig af i hvilken stand mobilen er. Alle telefoner er testet og ved behov renoverede af vores egne tekniker. Høretelefoner er ikke inkluderet. Opladerkabel medfølger, dog ikke original. Selvfølgelig tilbyder vi 24 månaders garanti.

 

Køb en brugt iPhone hos os på Returhuset

Apple blev grundlagt af Steve Jobs i hans garage i Palo Altp i 1976. Sammen med sine kollegaer Steve Wozniak og Ronald Wayne begyndte de med at producere Apple I-personscomputern. Efter millennieskiftet blev det presenteret Apple produkter der kom at forændre fremtiden for evigt. Først i 2001 blev den første Ipod presenteret og den blev solgt i 100 miljoner enheder i de første 6 år. Derefter blev Apple iPhone presenteret i 2007 og den blev hurtigt den bedst sælgende produkt igennem tiderne.

Hos os på Returhuset kan du finde brugte iPhones og lave noget der er godt for både pengepungen og miljøet.

Vi har et stort udvalg af brugte iPhones som iphone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 og iPhone 12 men til rigtig lave priser. Find en billig iPhone samtidig som du laver noget godt for miljøet.

 

Hvorfor skal du købe en brugt iPhone?

Apple er idag førende indenfor teknik og innovationer. Det er det mest værdifulde varemærke i verden. Produktserien Apple iPhone er den bedst sælgende produkten igennem tiderne og vinder tit udmærkelser og priser i forskællige mobiltester.

Hvad kan være bedre end en billig brugt iPhone der er som ny?

Når du køber en brugt iPhone vil du få en brugervenlig og nyskabende mobiltelefon som du kan føle dig sikker på at den holder en høj standard og dette takket være Apples operativsystem iOS.

 

Når det kommer til at vælge imellom forskællige producenter af mobiltelefoner, er det afgørende hvilket operativsystem som er det bedste. iOS er de operativsystem som alle Apples produkter har. Det er et simpelt og brugervenligt system som tillader majoriteten af sine bruger at gøre alt de trænger til i hverdagen, hurtigt, enkelt og trygt.

 

Når du køber en brugt iPhone hos os på Returhuset vil du lave noget der er godt for klimaet og for din pengepung. Ikke nok med at du får en brugt iPhone til en meget god pris men også fordi du hjælper os at spare 55 kg koldioxid og 69 kg affald grundet at en ny iPhone ikke er nød til at produceres.

 

Hvad skal jeg tænke på ved køb af en brugt iPhone?

Det findes mange ting at tænke over når du køber en brugt iPhone, hos Returhuset er alle iPhones åbne og uden abonnement. Derfor kan du vælge hvilken operatør du selv ønsker. På den måde kan du købe en billig iPhone og vælge den operatør der har bedst vilkår og pris for lige dig.

 

Hvordan fungerer vores standsbeskrivelse af en Apple iPhone?

Vi har delt vores produkter op i generelle standsbeskrivelser, fra ”NY” til ”C”, afhængig af telefonens stand. Alle vores iPhones er altid fuldt ud funktionsdygtige. Majoriteten af produkterne som kommer til os er almendelig E-handelsreturer, dvs. fra nogen der har fortrudt sit køb hos en af vores partners og derfor er helt nye. Emballagen kan være blevet åbnet og nogle af dem har skadet emballage. Denne information vil du finde i produktbeskrivelsen, under produktens specifikationer.

 

Hvilke er vores tekniker?

Returhusets IT-værksted kaldes for bæredygtig IT.

Her arbejder ca. 20 personer med at reparere alt muligt der kommer ind til os som returer, reklamationer og forsikringssager. I vores IT-værksted håndterer vi næsten 100 Apple iPhones til daglig for at sikkerstille at den mobil du søger skal findes på lager. Dette gør at vi idag er eksperter på lige præcis Apple Iphones, og du kan føle dig tryg med at købe din brugte Iphone hos os.

 

Tilbehør til din brugte iPhone

Hvis du er ude efter at købe en iPhone og har brug for tilbehør til din nye mobil, så kan du finde disse på Returhuset. Vi har et stort udvalg med alt fra høretelefoner, iPhone oplader, skærmbeskyttelse og mængder med iphonecovers for at du skal finde de produkter der passer dig og din iPhone bedst. At købe et godt mobilcover er vigtigt for beskytte og øge livslængde på din iPhone. Skærmbeskyttelse er også vigtig for at undgå ridser og skader på din iPhone.

 

Køb en billig iPhone hos Returhuset!

 

Vi kan ikke finde produkter, der matcher din søgning.

Vi har opdelt vores produkter i generelle tilstand fra "Ny" til "C" afhængig af produktets tilstand. Alle vores mobiler, tablets og computere er fuldt funktionsdygtige, nulstillet og har ingen revner i hverken skærmen eller bagsiden.

Nogle gange gør vi undtagelser, men så fremgår dette altid i produktens beskrivelse. Vores computere, mobiltelefoner og tablets leveres altid med oplader (ikke originale). Alle vores telefoner og computere har 24 måneders garanti.

Læs mere om vores vilkår under produktgaranti og generelle garantibetingelser.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny
 • Produkten er aldrig blevet brugt
 • Med garanti

(A+) ”SOM NY”

 • Renoveret i perfekt stand(Inget slitage)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nyt chassi
 • Batteri: Funktionstestet med god kapacitet

(A) ”RIGTIG GOD STAND”

 • Fremstår næsten som et helt nyt produkt.
 • Display: Ingen skader
 • Chassi: Ingen skader
 • Batteri: Funktionstestet med god kapacitet

(B) ”I GOD STAND”

 • Brugt i God Standard (mindre almindelige brugsspor)
 • Display: Der kan være små ridser eller buler, men kun kosmetiske
 • Chassi: Der kan være små ridser eller buler, men kun kosmetiske
 • Batteri: Funktionstestet med god kapacitet

(C) ”RIMELIG STAND”

 • Brugt i rimelig stand (almindelige brugsspor)
 • Display: Kosmetisk skade / bule men ikke noget der påvirker telefonen ved brug
 • Chassi: Kosmetisk skade / bule men ikke noget der påvirker telefonen ved brug
 • Batteri: Funktionstestet med god kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.