iPhone

iPhone

Her kan du købe iPhone - find en billig iPhone i ny stand

 

Hos Returhuset finder du nye, brugte og billige Apple iPhone til rigtig gode priser. Find en billig iPhone og være god ved miljøet.

Du kan finde renoverede telefoner med op til 70% under orginal pris, alt afhængig af i hvilken stand mobilen er. Alle telefoner er testet og ved behov renoverede af vores egne tekniker. Høretelefoner er ikke inkluderet. Opladerkabel medfølger, dog ikke original. Selvfølgelig tilbyder vi 24 månaders garanti.

 

Køb en brugt iPhone hos os på Returhuset

Apple blev grundlagt af Steve Jobs i hans garage i Palo Altp i 1976. Sammen med sine kollegaer Steve Wozniak og Ronald Wayne begyndte de med at producere Apple I-personscomputern. Efter millennieskiftet blev det presenteret Apple produkter der kom at forændre fremtiden for evigt. Først i 2001 blev den første Ipod presenteret og den blev solgt i 100 miljoner enheder i de første 6 år. Derefter blev Apple iPhone presenteret i 2007 og den blev hurtigt den bedst sælgende produkt igennem tiderne.

Hos os på Returhuset kan du finde brugte iPhones og lave noget der er godt for både pengepungen og miljøet.

Vi har et stort udvalg af brugte iPhones som iphone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 og iPhone 12 men til rigtig lave priser. Find en billig iPhone samtidig som du laver noget godt for miljøet.

 

Hvorfor skal du købe en brugt iPhone?

Apple er idag førende indenfor teknik og innovationer. Det er det mest værdifulde varemærke i verden. Produktserien Apple iPhone er den bedst sælgende produkten igennem tiderne og vinder tit udmærkelser og priser i forskællige mobiltester.

Hvad kan være bedre end en billig brugt iPhone der er som ny?

Når du køber en brugt iPhone vil du få en brugervenlig og nyskabende mobiltelefon som du kan føle dig sikker på at den holder en høj standard og dette takket være Apples operativsystem iOS.

 

Når det kommer til at vælge imellom forskællige producenter af mobiltelefoner, er det afgørende hvilket operativsystem som er det bedste. iOS er de operativsystem som alle Apples produkter har. Det er et simpelt og brugervenligt system som tillader majoriteten af sine bruger at gøre alt de trænger til i hverdagen, hurtigt, enkelt og trygt.

 

Når du køber en brugt iPhone hos os på Returhuset vil du lave noget der er godt for klimaet og for din pengepung. Ikke nok med at du får en brugt iPhone til en meget god pris men også fordi du hjælper os at spare 55 kg koldioxid og 69 kg affald grundet at en ny iPhone ikke er nød til at produceres.

 

Hvad skal jeg tænke på ved køb af en brugt iPhone?

Det findes mange ting at tænke over når du køber en brugt iPhone, hos Returhuset er alle iPhones åbne og uden abonnement. Derfor kan du vælge hvilken operatør du selv ønsker. På den måde kan du købe en billig iPhone og vælge den operatør der har bedst vilkår og pris for lige dig.

 

Hvordan fungerer vores standsbeskrivelse af en Apple iPhone?

Vi har delt vores produkter op i generelle standsbeskrivelser, fra ”NY” til ”C”, afhængig af telefonens stand. Alle vores iPhones er altid fuldt ud funktionsdygtige. Majoriteten af produkterne som kommer til os er almendelig E-handelsreturer, dvs. fra nogen der har fortrudt sit køb hos en af vores partners og derfor er helt nye. Emballagen kan være blevet åbnet og nogle af dem har skadet emballage. Denne information vil du finde i produktbeskrivelsen, under produktens specifikationer.

 

Hvilke er vores tekniker?

Returhusets IT-værksted kaldes for bæredygtig IT.

Her arbejder ca. 20 personer med at reparere alt muligt der kommer ind til os som returer, reklamationer og forsikringssager. I vores IT-værksted håndterer vi næsten 100 Apple iPhones til daglig for at sikkerstille at den mobil du søger skal findes på lager. Dette gør at vi idag er eksperter på lige præcis Apple Iphones, og du kan føle dig tryg med at købe din brugte Iphone hos os.

 

Tilbehør til din brugte iPhone

Hvis du er ude efter at købe en iPhone og har brug for tilbehør til din nye mobil, så kan du finde disse på Returhuset. Vi har et stort udvalg med alt fra høretelefoner, iPhone oplader, skærmbeskyttelse og mængder med iphonecovers for at du skal finde de produkter der passer dig og din iPhone bedst. At købe et godt mobilcover er vigtigt for beskytte og øge livslængde på din iPhone. Skærmbeskyttelse er også vigtig for at undgå ridser og skader på din iPhone.

 

Køb en billig iPhone hos Returhuset!

 

Vi kan ikke finde produkter, der matcher din søgning.

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.